Tomislava Perhoč, mama male Karle

Naša Karla je zavoljela vas i vaš rad još otkako smo krenuli na Kikiće, naravno, bilo je tu i malo suza, svađa, negodovanja, ali sve u svemu prebrodili smo sve i nastavili dalje, veselimo se ponovnom druženju u 9. mjesecu. Pitala sam Karlu što ćemo napisati teti Maji? Zbog čega ideš u Kikiće što ti se najviše sviđa? Što ti se ne sviđa?

Ona je odgovorila” Volim sve pjesme koje pjevamo, neke više, neke manje a neke najviše. Zadnja koju volim najviše je “Biram ljubav”, volim djecu s kojom pjevam, volim vježbu prije pjevanja, volim priču tete Maje, volim kad ti piješ kavu vani.. :))) A najviše volim tetu Maju jer je jako dobra, reći ću joj da je jako, jako, jako puno volim!

Volim i tetu Jelenu i tetu Vanju (tete iz vrtića)ali najviše volim tetu Maju!” I zbog ovih riječi moga djeteta teta Maja i ja vas puno volim i cijenim, nekad pomislim da vam premalo vraćamo za vaš trud i vašu ljubav. Što god da je u našoj moći da vam pomognemo pri bilo kakvoj organizaciji, smještaju, samo pitajte bez ustručavanja jer nam je drago makar tako vam pokazati koliko smo zadovoljni i sretni što vas imamo. Hvala vam na svemu.