Zašto baš naš zbor?

Pjevanje u zboru djecu veseli ali i razvija glazbene sposobnosti, samopouzdanje, memoriju, socijalne sposobnosti, disciplinu, toleranciju, moralne vrijednosti te potiče povezivanje lijeve i desne strane mozga.

Također je odlična priprema za osnovnu ali i glazbenu školu. Na prijamnim ispitima za glazbenu školu, kao i u daljnjem glazbenom školovanju naši članovi redovito postižu odlične rezultate.

Rezultat kvalitetnog i promišljenog glazbeno pedagoškog rada su i brojne nagrade i priznanja koja naši članovi već godinama osvajaju na brojnim natjecanjima i festivalima u Hrvatskoj i izvan nje.

Na probama i plešemo ili izvodimo jednostavne pokrete uz glazbu što na djecu djeluje oslobađajuće i opuštajuće te razvija osjećaj za pokret i ritam.

Sve to iz vlastitog iskustva potvrđuju mnogi zadovoljni roditelji kao i djeca koja su odrasla na zboru i koja se i danas kao zreli ljudi rado sjećaju vremena provedenog u radosnom druženju uz glazbu.

Zbor je dobitnik više od 350 osvojenih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim natjecanjima i festivalima.

U našem zboru sva su djeca važna,  svi pjevaju solo, maleni stoje ispred velikih, veliki se brinu o malima, djeca se međusobno vole,  poštuju i podržavaju, druže se i ostaju prijatelji za cijeli život…